Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: http://laverema.net.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació addicional

Activitat

Aquesta funció només registra les activitats dels usuaris registrats d’un lloc i la durada de retenció de les dades d’activitat dependrà del tipus de pla i activitat del lloc.

Dades utilitzades: per a entregar aquesta funcionalitat i registrar activitats al voltant de la gestió del lloc, es captura la següent informació: adreça de correu electrònic de l’usuari, funció d’usuari, inici de sessió d’usuari, nom de visualització de l’usuari, WordPress.com i identificadors d’usuari locals, l’activitat que es registrarà, WordPress L’identificador del lloc web connectat amb el lloc on es fa l’activitat, la versió Jetpack del lloc i la marca de temps de l’activitat. Algunes activitats també poden incloure l’adreça IP de l’actor (intents d’inici de sessió, per exemple) i agent d’usuari.

Activitat seguida: inici de sessió / accions, publicació i actualització de pàgines i publicació d’accions, accions de comentaris / presentacions i accions de gestió, accions de gestió de temes i complements, actualitzacions de widgets, accions de gestió d’usuaris i la modificació d’altres configuracions i opcions del lloc. La durada de la retenció de les dades d’activitat depèn del pla i el tipus d’activitat del lloc. Vegeu la llista completa d’activitats registrades actualment (juntament amb la informació de retenció) .

Dades sincronitzades ( ? ): Intents d’inici de sessió reeixits i fallits, que inclouran l’adreça IP de l’act

Anuncis

Aquesta funció només està disponible per als llocs dels plans Premium i Professional.

Dades utilitzades: es recopila la informació següent (disponible a través del navegador del visitant) i s’envia a Partners de Demanda d’Automattic: adreça IP, dades geogràfiques (derivades de l’adreça IP), agent d’usuari, sistema operatiu, tipus de dispositiu, identificador d’usuari únic (aleatòriament identificador generat), l’URL actual i la categoria d’interès de l’IAB (Interactive Advertising Bureau). Les dades de registre (adreça IP, dades geogràfiques, agent d’usuari, sistema operatiu, tipus de dispositiu) s’emmagatzemen durant 30 dies. L’ID d’usuari exclusiva s’emmagatzema a les galetes i es conserva durant un any.

Activitat seguida: impressions d’anuncis, esdeveniments relacionats amb vídeos (és a dir, pausa, silenci, 100% de reproducció, etc.) o errors i esdeveniments de clics publicitaris. Diverses galetes s’utilitzen per als propòsits següents: lliurar anuncis orientats a visitants específics, emmagatzemar identificadors d’usuaris i recollir estadístiques anònimes de la plataforma d’anuncis.

M’agrada el comentari

Aquesta funció només és accessible per als usuaris que hagin iniciat la sessió a WordPress.com.

Dades utilitzades: per processar un comentari com, s’utilitza la següent informació: ID d’usuari / nom d’usuari de WordPress.com (s’ha d’iniciar sessió per utilitzar aquesta característica), l’identificador d’usuari específic del lloc local (si l’usuari ha iniciat la sessió al lloc on es va produir el mateix) i un punt de dades veritable / fals que ens diu si l’usuari li agradava un comentari específic. Si realitzeu una acció semblant a una de les nostres aplicacions mòbils , s’utilitza informació addicional per fer un seguiment de l’activitat: adreça IP, agent d’usuari, marca de temps de l’esdeveniment, identificador del bloc, idioma del navegador, codi del país i informació del dispositiu.

Activitat seguida: els comentaris m’agraden.

Formulari de contacte

Dades utilitzades: si Akismet està habilitat al lloc, les dades de presentació del formulari de contacte: adreça IP, agent d’usuari, nom, adreça de correu electrònic, lloc web i missatge – s’envien al servei Akismet (també propietat de Automattic ) amb l’únic propòsit de verificació de correu brossa. Les dades de presentació reals s’emmagatzemen a la base de dades del lloc on es va enviar i s’envia directament al propietari del formulari (és a dir, l’autor del lloc que va publicar la pàgina on resideix el formulari de contacte). Aquest correu electrònic inclourà l’adreça IP del destinatari, marca de temps, nom, adreça de correu electrònic, lloc web i missatge.

Dades sincronitzades ( ? ): Publica i publica dades meta associades amb la presentació del formulari de contacte d’un usuari. Si Akismet està habilitat al lloc, l’adreça IP i l’agent d’usuari originalment enviats amb el comentari es sincronitzen, ja que s’emmagatzemen a la meta de publicació.

Gravatar Hovercards

Dades utilitzades: aquesta característica enviarà un hash de l’adreça de correu electrònic de l’usuari (si ha iniciat sessió al lloc o WordPress.com, o si ha enviat un comentari al lloc mitjançant la seva adreça de correu electrònic que s’adjunta a un perfil Gravatar activat) a la Servei Gravatar (també propietat d’ Automattic ) per recuperar la seva imatge de perfil.

Scroll infinit

Dades utilitzades: per poder gravar visites de pàgines a través de les estadístiques de WordPress.com (que s’han d’habilitar per fer el seguiment de la pàgina aquí per treballar) amb càrregues addicionals, s’utilitza la següent informació: adreça IP, identificació d’usuari de WordPress.com (si s’ha iniciat la sessió) , Nom d’usuari de WordPress.com (si està connectat), agent d’usuari, URL visitant, URL de referència, marca de temps de l’esdeveniment, idioma del navegador, codi de país.

Activitat seguida : es faran seguiments de pàgines amb cada càrrega addicional (és a dir, quan es desplaça cap a la part inferior de la pàgina i es carrega automàticament un nou conjunt d’enviaments). Si el propietari del lloc ha habilitat Google Analytics per treballar amb aquesta funció, l’esdeveniment de visualització de la pàgina també s’enviarà al compte de Google Analytics corresponent amb cada càrrega addicional.

M’agrada

Aquesta funció només és accessible per als usuaris que hagin iniciat la sessió a WordPress.com.

Dades utilitzades: per a processar una publicació com a acció, s’utilitza la següent informació: adreça IP, ID d’usuari de WordPress.com, nom d’usuari de WordPress.com, identificació del lloc connectada a WordPress.com (en què se li va agradar la publicació), identificació de publicació (de la publicació que es va agradar), agent d’usuari, marca de temps de l’esdeveniment, idioma del navegador, codi de país.

Activitat seguida: els missatges de publicació.

Tema mòbil

Dades utilitzades: preferència d’un visitant en veure la versió mòbil d’un lloc.

Activitat seguida: una cookie ( akm_mobile ) s’emmagatzema durant 3,5 dies per recordar si un visitant del lloc vol veure la seva versió per a mòbils o no. Més informació sobre aquesta galeta .

Protegir

Dades utilitzades: per comprovar l’activitat d’inici de sessió i potser bloquejar intents fraudulents, s’utilitza la següent informació: intentar l’adreça IP de l’usuari, intentar l’adreça de correu electrònic o el nom d’usuari (és a dir, d’acord amb el valor que intentaven utilitzar durant el procés d’inici de sessió) i tots els encapçalaments HTTP relacionats amb IP adjunts a l’intent d’usuari.

Activitat seguida: els intents d’inici de sessió fallits (aquests inclouen l’adreça IP i l’agent d’usuari). També vam establir una cookie ( jpp_math_pass ) durant 1 dia per recordar si / quan un usuari ha completat amb èxit una captcha de matemàtiques per demostrar que són un ésser humà real. Més informació sobre aquesta galeta.

Dades sincronitzades ( ? ): Els intents d’inici de sessió fallits, que contenen l’adreça IP de l’usuari, intentar el nom d’usuari o l’adreça de correu electrònic i la informació de l’agent d’usuari.

Cerca

Aquesta funció només està disponible per a llocs del pla professional.

Dades utilitzades: qualsevol dels filtres de cerca i dades de consulta escollits pel visitant per processar una sol·licitud de cerca als servidors de WordPress.com.

Pagaments senzills

Aquesta funció només està disponible per a llocs en els plans Premium i Professional, i el processament real de pagaments es gestiona mitjançant PayPal.

Dades utilitzades: import de la transacció, codi de moneda de la transacció, títol del producte, preu del producte, identificació del producte, quantitat de comanda, identificació del pagador PayPal i identificació de transacció de PayPal.

Activitat seguida: l’ identificador de pagador PayPal, l’identificador de transacció i el referent HTTP s’envien amb un esdeveniment de seguiment de compleció de pagament que s’adjunta al propietari del lloc.

Dades sincronitzades ( ? ): Identificació de transacció de PayPal, estat de transacció de PayPal, identificació de producte de PayPal, quantitat, preu, adreça de correu electrònic del client, moneda i botó de pagament de text CTA.

Atès que els pagaments es processen mitjançant PayPal, us recomanem que reviseu la vostra política de privadesa .

Subscripcions

Dades utilitzades: per iniciar i processar subscripcions, s’utilitza la següent informació: adreça de correu electrònic del subscriptor i identificació de la publicació o comentari (segons la subscripció específica que s’estigui processant). En el cas que s’iniciï una nova subscripció, també recopilem dades bàsiques del servidor, incloses totes les capçaleres de sol · licitud HTTP de l’usuari subscriptor, l’adreça IP des del qual l’usuari subscriptor visualitza la pàgina i el URI que es va donar per tal de accediu a la pàgina ( REQUEST_URI i DOCUMENT_URI ). Aquestes dades del servidor s’utilitzen amb la finalitat exclusiva de controlar i prevenir abusos i spam.

Activitat seguida: les cookies de funcionalitat estan establertes per a una durada de 347 dies per recordar el bloc d’un visitant i publicar les subscripcions si, de fet, tenen una subscripció activa.

Serveis de WooCommerce

Dades utilitzades: per als pagaments amb PayPal o Stripe: compra total, moneda, informació de facturació. Per impostos: el valor de les mercaderies al carretó, el valor de l’enviament, l’adreça de destinació. Per a les tarifes de compra: adreça de destinació, identificacions de producte comprades, dimensions, pes i quantitats. Per a les marques d’enviament: nom del client, adreça, dimensions, pes i quantitats de productes adquirits.

Dades sincronitzades ( ? ): Per als pagaments, enviem la informació total, monetària i de facturació del client al processador de pagaments corresponent. Consulteu la política de privadesa de tercers respectiva (Política de privadesa de Stripe i Política de privadesa de PayPal ) per obtenir-ne més detalls. Per a impostos automatitzats, enviem el valor de les mercaderies al carro, el valor de l’enviament i l’adreça de destinació a TaxJar. Consulteu la Política de privacitat de TaxJar per obtenir informació sobre com manegen aquesta informació. Per a les taxes de compra, enviem el codi postal / codi postal de destinació i les dimensions, el pes i les quantitats del producte adquirits a USPS o a la publicació de Canadà , segons el servei que s’utilitzi. Per enviar etiquetes, enviem el nom del client, l’adreça, les dimensions, el pes i les quantitats de productes adquirits a EasyPost . També emmagatzemem les etiquetes d’enviament comprades en el nostre servidor per facilitar-ne la reimpressió i gestionar les sol·licituds d’assistència.